dilluns, 20 d’abril del 2020

COMENÇAM EL TERCER TRIMESTRE!

Bon dia famílies! Com estau? Han anat bé aquests dies de vacanes una mica especials? Moltes panades, robiols i crespells? Esperam que totes i tots estigueu més que bé!


Avui començam el tercer i darrer trimestre del curs i noltros continuam aquí, novament, per acompanyar-vos i ajudar-vos amb tot el que poguem. 



Al llarg d'aquests dies anirem parlant del plantejament de les feines del trimestre que, com imaginam que ja sabeu, continuarà de manera "virtual". A diferència d'abans de les vacances, hi haurà tasques que sí que seran obligatòries i ens haureu de fer un retorn via correu electrònic. 



No passeu pena per l'avaluació del trimestre, les vostres filles i fills mantindran la nota del segon i, en tot cas, la podran augmentar amb l'entrega de tasques a cada tutora o especialista. Si necessitam que treballeu o reforceu algun objectiu en concret, ens posarem en contacte amb vosaltres per coordinar-ho. I no dubteu en fer-nos arribar totes les vostres angoixes, entre famílies i mestres, feim un gran equip!



Dit això, arracam el trimestre!! Cada dia és un dia menys per tornar-nos a trobar! Molts d'ànims famílies!!



Equip educatiu del primer cicle.




5 comentaris: