dilluns, 23 de març del 2020

1r. REPASSEM ELS NOMBRES!

Bon dia famílies! 🌈🌹🌻

Avui vos proposam una activitat que ens ajudarà a moure el cos i també a entrenar la ment. 

L'activitat consisteix en:

- Escriure els nombres fins el 29 (nombre en el qual ens vàrem aturar a classe), cada un en un full o bocí de paper diferent. Cal dir que la quantitat de nombres la podeu adaptar a les necessitats i/o coneixements dels vostres fills/es. 
- Després repartirem aquests nombres pel terra, dins el menjador, l'habitació, el passadís... allà on tingueu més lloc i, els aferrarem amb una mica de cinta adhesiva. A partir d'aquí ja podeu fer anar la vostra imaginació! 
- Podem dir en veu alta els nombres i botar damunt ells fent diferents variacions: botam d'1 en 1, de 2 en 2, de 5 en 5... A més, podem anar botant damunt els nombres amb els peus junts, botant a peu coix, amb alguna cosa damunt el cap i que no ens pugui caure, etc. (qualsevol cosa que se vos ocorri). 

D'aquesta manera, el joc ens servirà per repassar continguts de matemàtiques i segur que els nins ho passaran beníssim. Els adults també hi estau convidats a participar 😉

Aquí teniu alguns exemples: 
D'1 en 1


De 5 en 5



També podeu imprimir els nombres si no els voleu escriure a mà. 
I per aquells que volgueu anar més enllà del nombre 29, teniu tots els nombres fins el 100, perquè pugueu arribar fins allà on volgueu i fer les combinacions que vos venguin de gust. 


I en aquest següent enllaç teniu els nombres d'un tamany més gran, en format pdf:





Si vos fa ganes, ens podeu fer arribar fotografies i/o vídeos amb el vostre joc numèric muntat a casa, o quan hi estigueu jugant, etc. 


I si vos agraden els recursos digitals, aquí vos deixam una pàgina web ben interessant amb diferents activitats que us poden servir per repassar els nombres, comptar de 5 en 5, de 10 en 10, fer sèries...



Salutacions i força!

Bàrbara i Antònia 


3 comentaris:

  1. Uenos dias, donde os hacemos llegar la fotos?

    ResponElimina
  2. Buenos dias, donde os hacemos llegar la fotos?

    ResponElimina
  3. Hola, ens podeu fer arribar les imatges a través de l'aplicació ClassDojo o als nostres emails:
    Bàrbara: bcortes@ceipescolanova.com
    Antonia: aoliver@ceipescolanova.com

    Salutacions!

    ResponElimina