divendres, 27 de març del 2020

1r. ESCRIPTURA.

Bon divendres famílies!

Avui vos proposam unes fitxes per a que practiqueu les lletres, les síl·labes i l'escriptura de paraules. Vos recomanam que aneu fent una pàgina o dues com a màxim, cada dia, per així intentar consolidar millor els continguts i que els nins/es no es cansin ni s'agobiïn.  




Pensau que cada un dels vostres fills/es té un ritme d'aprenentatge diferent i es troben en un moment maduratiu diferent així que encara no tots estan preparats per fer lletra lligada. Si és el vostre cas, vos recomanam que els hi copieu les paraules en lletra de pal al costat de la lletra lligada i que ells/es abaix de la paraula ho tornin escriure en lletra de pal.

En cas que no pogueu imprimir el document, també vos recomanam el mateix, escriure en un full cada paraula o lletra o síl·laba i que els vostres fills/es ho hagin d'escriure al costat o abaix de la paraula que els hi heu escrit.  

Després, vos proposam un joc ben simple però que pot ser ben entretingut: 


- Pensar coses que veiem per casa nostra que comencin per la lletra que hem treballat i les variacions que se vos ocorrin (dir coses que només hi ha a la cuina, a la sala, a l'habitació, joguines, etc.). També, si els fa ganes als vostres fills/es, podeu practicar i escriure aquestes paraules que anau dient, en el mateix full. 



Salut i bon cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada