dimarts, 28 de febrer del 2017

XIX JORNADES CULTURALS

ALUMNES 1r:

Dia 22 de febrer l'alumnat de 1rA i B anàrem en metro. El grup de 1r B, com ja sabeu, és la classe del Metro, per tant havíem de conèixer de ben aprop com és i com funciona. Els alumnes de 1r A no es varen voler perdre el viatge !! Partírem de Porreres en autocar fins a la Universitat de les Illes Balears per agafar el metro fins a l'estació intermodal de Palma.
Però aprofitàrem que érem a la UIB per visitar la facultat de filosofia i lletres. Ens acompanyà Maria Barceló Crespí, professora d'història que molt amablement ens mostrà diferents dependències de l'edifici ( menjador, aula....). Després de berenar agafàrem el metro fins arribar a l'estació intermodal. Un viatge molt agradable sense cap incident i amb un comportament magnífic del nostre alumnat.
Plaça Espanya, Carrer de Sant Miquel, Cort, Ajuntament, Consell, Catedral i Parc de la Mar; aquest va ser l'itinerari que férem. Un matí rodó.

ALUMNES 2n:

Dia 22 de febrer els alumnes de 2nA llançàrem els coets , i els alumnes de 2nB visitàrem la Ràdio de Porreres on poguérem parlar en directe. Dia 23 ens organitzàrem i férem tres tallers sobre els nostres invents: la ràdio, els coets i inventors per un dia.

ALUMNES 3r:

Dia 22 de febrer l'alumnat de 3r férem uns tallers partint del nom de les nostres classes. Tots realitzàrem un globus i el férem volar; i també una casa amb una placa solar. Dia 23 de febrer férem una sortida per visitar Son Fornés.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada