dissabte, 6 d’octubre del 2018

TOTS A UNA!


Dijous, 4 d'octubre de 2018

ACTIVITAT DE TUTORIA

Després descoltar una música relaxant, la mestra de cop i volta ens va dir:

-Tancau els ulls, agafau una cosa de dins la capsa que vos he mostrat i amagau-la a l'esquena. Heu d'aguantar sense mirar el què heu agafat ni el què tenen els altres.

Quan vàrem obrir els ulls i vàrem mirar què era el què guardàvem a les mans, vàrem veure que cada un de nosaltres tenia una peça d'un trencaclosques. Era d'una foto que ens va fer na Bàrbara a principi de curs, devora el tobogan d'infantil.

Totduna vàrem saber que havíem d'aconseguir encaixar totes les peces del trencaclosques. Així que, vàrem anar a l'estora...













Tots anàvem posant la nostra peça quan créiem que hi podia encaixar. I entre tots, ho vam aconseguir! En tenir el trencaclosques montat, vàrem reflexionar sobre el què ens preguntava na Bàrbara. Havíem fet un treball en equip que no haguéssim pogut acabar si no ens haguéssim ajudat els uns als altres ni tampoc si ens hagués faltat alguna peça. I és que, a 1rA, tots som una part important de la nostra classe. Tots formam un gran equip i aconseguirem arribar a la nostra meta, junts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada