dimarts, 17 de març del 2020

ALGUNES RECOMANACIONS!!

Hola famílies!!

Aquí vos deixam unes quantes idees per poder fer durant aquests dies a casa:

LECTOESCRIPTURA
  • Aprofitau qualsevol situació quotidiana per llegir i escriure: el butlletí que ha enviat l'Ajuntament de Porreres, una recepta de cuina, unes instruccions, un missatge del mòbil,... la qüestió és llegir, llegir i llegir!
  • Podeu posar en marxa un diari on expliquin què fan, fer-hi dibuixos, aferrar-hi fotos, escriure com es senten,... el que els vengui de gust. També hi podeu escriure vosaltres per fer de model!
  • Jugar al penjat, fer sopes de lletres, paraules encadenades, mots encreuats, etc.

MATEMÀTIQUES
  • Aprofitau totes les situacions de la vida domèstica que requereixen el coneixement i maneig de números i quantitats: llegir preus de catàlegs i tiquets de compra que aneu a fer els adults, llegir l'hora del rellotge, jugar a les botigues, mesurar quantitats a la cuina per fer receptes, prendre mides de diferents parts i objectes de ca nostra (en passes, pams, metre, etc),...
  • Fer activitats de lògica, raonament i observació: tres en ratlla, Mémorys, passatemps de tota la vida,...
  • Jocs de taula i aprofitar per aprendre jocs nous: parxís, escacs, dòmino, oca, UNO, jocs de cartes, Dobble, Monopoli,...

Recordau que ens podeu consultar qualsevol dubte a través del Classdojo o al mateix bloc! Si als nins i nines els fa il·lusió ens podeu enviar alguna foto del que feis i vos contestam! Així també hauran de llegir la nostra resposta!!

Entre totes i tots, ho farem més fàcil!
Moltes gràcies i ànims,

Bàrbara i Antònia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada